ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΖΩΝΗ Η ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΖΩΝΗ Η ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΖΩΝΗ Η ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Share This
Δεν έφθανε στον κόσμο η όλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζει με το… κομφούζιο στην πόλη της Καλαμάτας και την κυκλοφοριακή… αναρχία που από τις – βλέποντας και κάνοντας αποσπασματικού τύπου επιλογές της δημοτικής αρχής – ταλαιπωρείται, όπως άλλωστε αναδείχθηκε και με το νέο «κύμα» των επισκεπτών, είχε να αντιμετωπίσει σήμερα το πρωί μια άλλου… τύπου επιλογή στο πλαίσιο της υποδοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας Αυτά που αντίκρισαν οι πολίτες και οι επισκέπτες σήμερα το πρωί επιδιώκοντας να διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας ήταν… απίστευτα.
Μετά το ασφυκτικά γεμάτο πάρκινγκ που δεν… φθάνει, τις κάρτες στάθμευσης που τις ψάχνει κανείς στο κέντρο και δεν… υπάρχουν, άλλο ένα σκηνικό ταλαιπωρίας ήρθε να προστεθεί. Σχεδόν η μισή Αριστομένους είχε αποκοπεί από την δημοτική αστυνομία από νωρίς το πρωί, που έσπευσε να αποκλείσει μια πολύ μεγάλη ζώνη από τους επισκέπτες που προσπαθούσαν να σταθμεύσουν, για να παρκάρουν… κάποια στιγμή (!) τα οχήματα της συνοδείας του Προέδρου της Δημοκρατίας που θα απολάμβανε τον πρωινό του καφέ στην κεντρική πλατεία. Τα δηκτικά σχόλια από τους πολίτες και επισκέπτες δεν έλειψαν για αυτή την εικόνα με τον κόσμο να αποχωρεί εκνευρισμένος, στηλιτεύοντας αυτές τις τακτικές του δήμου Καλαμάτας και της δημοτικής αρχής του Π. Νίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages