Πιστοποίηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πιστοποίηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας

Πιστοποίηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας

Share This
To Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την Απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, χορήγησε ειδική πιστοποίηση στον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων αναφέρει:
O Σύλλογος γονέων τριών τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησής μας, και κατόπιν της θετικής γνωμοδότησης του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την Απόφαση υπ’ αριθμ. Δ23/12601/996 του Υπουργείου Εργασίας, μας έχει χορηγηθεί Ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.
Στόχος της πιστοποίησης όπως θέσαμε και στο φάκελο που καταθέσαμε είναι: -Υλική στήριξη σε άτομα και οικογένειες με έντονο βιοποριστικό πρόβλημα . -Διαχείριση δράσεων κοινωνικής φροντίδας για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών. -Κοινωνική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας των πολυμελών οικογενειών. -Προγραμματικές συνεργασίες με εθελοντικές οργανώσεις για την ανάπτυξη δράσεων κοινωνικής φροντίδας για ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. Ο σύλλογος μας υπόσχεται, με περισσότερες πλέον δυνατότητες, να συνεχίσει με πνεύμα συνεργασίας, συνέπειας, εργατικότητας και αγάπης για αυτό που κάνουμε να υποστηρίζει όλα τα μέλη μας αλλά κυρίως αυτά που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών βιοπορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages