Μύθι μύθι παραμύθι το success του Σαμαρά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μύθι μύθι παραμύθι το success του Σαμαρά

Μύθι μύθι παραμύθι το success του Σαμαρά

Share This
Μια φορά και έναν καιρό, καλά μου παιδιά, η κυβέρνηση του Σαμαρά προσπάθησε να πείσει τον κόσμο εδώ και εις τας Ευρώπας ότι αν είχαμε αποδεχθεί το e-mail Χαρδούβελη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τσίριζε στη Βουλή, η Ελλάδα δεν θα πλήρωνε τα μαλλιά της κεφαλής της και δεν θα χρώσταγε τώρα στη Μιχαλού και στα Μιχαλόπαιδα για καμιά εκατοστή χρόνια.
Θα ήταν το «σουξέ στόρι» μας αλλά τελικώς κάτι οι τσιρίδες του ΣΥΡΙΖΑ κάτι τα μέτρα του ενός και κάτι δισ. ευρώ κάτι και οι εκλογές -που, έλα, μην κρύβεσαι Αντώνη, τις ήθελες!- φτάσαμε να διαπραγματεύονται την τύχη μας οι «επαναστάτες νεοφιλελεύθεροι» εις τα Γιούρογκρουπ και ολούθε... Αλλά, επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, ο ίδιος ο Χαρδούβελης μέσα σε χρόνο όσο διαρκεί μια ανάσα απο(σο)δόμησε το success story του Σαμαρά μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη, παραδεχόμενος ότι, παρόλο που το πλεόνασμα 4,5% που ζητούσαν οι δανειστές για το 2016 ήταν αδύνατον να επιτευχθεί, η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν έτοιμη να το αποδεχτεί, φέρνοντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα, ώστε να κλείσει την αξιολόγηση! Να σουξέ, να μάλαμα!
Αυτή την τιτανοτεράστια επιτυχία που θα ερχόταν για την ελληνική οικονομία πιπιλάει σαν καραμέλα «Κόκκος» ο Κούλης, λες και δεν ξέρει ή δεν έχει ακούσει ή δεν έχει καταλάβει ότι τα κουκιά δεν έβγαιναν τότε όπως δεν βγαίνουν και σήμερα. Τα μέτρα ήταν σχεδιασμένα, πολλά από αυτά προαποφασισμένα και έσκασε στον αδέξιο Τσίπρα να τα εφαρμόσει.
Γενικά, από τότε που ο Αλογοσκούφης -που διδάσκει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο, τρομάρα του!- πήγε εκείνη την πρώτη-πρώτη φορά να βρει το παρεάκι των Βρυξελλών για τον λογαριασμό και ούρλιαζαν οι θεσμικοί «στείλτε πίσω τον υπουργό και φέρτε μας κάποιον που να ξέρει οικονομικά», έχουμε φάει πολύ χορτάρι και το έχουμε ταΐσει και έξω. Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και οι υπουργοί τους ονειρεύονται σουξεδάκια και ανάπτυξη και αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα τα κατάφερνε καλύτερα. Ας αλλάξουμε πλευρό τώρα, καλά μου παιδιά, και όνειρα σουξεδιάρικα γλυκά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages