ΣΟΤΡΩΤΗΡΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΤΡΩΤΗΡΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΣΟΤΡΩΤΗΡΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

Share This
Αγανάκτησε ο κόσμος της Καλαμάτας αλλά και πολλοί επισκέπτες που διαπίστωσαν για μιαν ακόμη φορά το ότι η πόλη στερείται ακόμη και των βασικών υποδομών. Με όλα κινούνται στην τροχιά του… θεαθήναι, φαίνεται πως η πραγματικότητα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις καθώς η μεσσηνιακή πρωτεύουσα με… σάπιες υποδομές δεν μπορεί να… υπερηφανεύεται.
Σε έναν αγωγό που κρατά από το 1978 όπως είναι φυσιολογικό χωρίς καν μια σοβαρή παρέμβαση αντικατάστασης, παρά μόνο… μπαλώματα στις εκάστοτε βλάβες, χθες οι πολίτες έψαχναν εναγωνίως για λίγες σταγόνες νερό, μετά την βλάβη που σημειώθηκε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο κάστρο. Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του δήμου αναφέρθηκε πως:
Βλάβη έχει υποστεί ο κεντρικός αγωγός του Συνδέσμου Ύδρευσης, ο οποίος φέρνει νερό στη δεξαμενή του Κάστρου. Η βλάβη εντοπίζεται στην περιοχή του Κάστρου και έγινε αντιληπτή σήμερα, Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, στις 6 το πρωί. Τη βλάβη επιδιορθώνει συνεργείο του Συνδέσμου Ύδρευσης, επικουρούμενο από συνεργείο της ΔΕΥΑΚ”. Ωστόσο τα ερωτήματα είναι πολλά όπως και οι ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάστηκε για την πόλη που έχει τέτοια τουριστική δυναμική και αναφορά. Η πόλη ανοχύρωτη σε έκτακτα περιστατικά και ακόμη και στα πιο απλά, με την δημοτική αρχή (εδώ και μια δεκαετία) να έχει επιλέξει την… χρυσόσκονη των αναπλάσεων και του κέντρου, του δημαρχιακού ΜΕΓΑΡΟΥ, και, τις υποδομές της να είναι… σουρωτήρι, τον σχεδιασμό στον… αέρα, τον όποιο προγραμματισμό στην… τύχη, τις γειτονιές να… μαραζώνουν, την καθημερινότητα… πληγή και έχει ο Θεός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages