ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ 13 ΑΤΟΜΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ 13 ΑΤΟΜΑ

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ 13 ΑΤΟΜΑ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σαράντα επτά (47) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, καθώς και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Χανίων Κρήτης.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται συνολικά δεκατρείς (13) ημεδαποί, έντεκα (11) άνδρες, ηλικίας από 17 έως 36 ετών και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 19 και 46 ετών, αντίστοιχα, όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Από τους ανωτέρω, συνελήφθη σήμερα (9.9.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 30χρονος, μετά από Ένταλμα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Καλαμάτας. Σε βάρος όλων των ανωτέρω, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από τον μήνα Οκτώβριο 2015, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages