ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΗ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΗ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΗ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Share This
Όπως και στη ζωή έτσι και στην αυτοδιοίκηση όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Όταν μάλιστα τα χρήματα δεν περισσεύουν ή όταν το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί κατά τα λεγόμενα της δημοτικής αρχής τότε η ιεράρχηση στην αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και θεμάτων καθημερινότητας αποτελεί το πρώτο και βασικό στοιχείο, το οποίο και εν τέλει κρίνει την αποτελεσματικότητά της.
Στην Καλαμάτα πάντως εξακολουθούν να κυριαρχούν οι δύο όψεις της ίδιας πόλης. Η όψη η καλή, εκεί όπου ο δήμαρχος δίνει βάση και η όψη εκείνη όπου οι πολίτες από την πλευρά τους κάνουν ότι μπορούν δίχως μέσα και βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσουν την αδιαφορία των αρμοδίων. 20 και πλέον ημέρες μετά την φονική και καταστροφική θεομηνία και γειτονιές της Καλαμάτας είναι ακόμα "πνιγμένες" στη λάσπη και στα χώματα, αφού κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τις καθαρίσει. Η σημερινή άλλωστε εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αδιαφορίας του Δήμου για τις γειτονιές αυτές. Την ίδια όμως στιγμή σε ένα άλλο σημείο της πόλη και για εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο, στην οποία το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπάλληλοι του δήμου έχουν επιδοθεί σε εργασίες καθαριότητας από χθες, προκειμένου η πλατεία στην εκκλησία της Ανάληψης να λάμπει όπως και οι γύρω δρόμοι απ' όπου και θα περάσουν οι επίσημοι για την τελετή στο μνημείο των Μικρασιατών.
Still0929_00003.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages