ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑΤΑ

ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑΤΑ

Share This
Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου λαμβάνει η αντιπαράθεση στη Νέα Δημοκρατία Μεσσηνίας. Αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με τον Π. Νίκα στα άκρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Με τη φράση «θα τον τελειώσω πολιτικά» απαντά στην πρωινή ανακοίνωση Νίκα που στρέφεται εναντίον της κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.
Μέχρι εσχάτων φτάνει ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με πρωταγωνιστές τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Η πρωινή ανακοίνωση Νίκα, με την οποία ουσιαστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας «έδειχνε» την κυβέρνηση Σαμαρά ως υπεύθυνη για τις καταστροφές στη Μεσσηνία, η πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού θεωρεί ότι ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από νωρίς το πρωί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εισηγήθηκαν να υπάρξει άμεση απάντηση στον κ. Νίκα. Ωστόσο, επικράτησαν δεύτερες σκέψεις, δεδομένου ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να αντιδράσει εν θερμώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς είπε σε συνεργάτες την φράση «θα τον τελειώσω πολιτικά» κάτι που δείχνει ότι, παρότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν σήκωσε το γάντι δημόσια, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με το δήμαρχο Καλαμάτας.
Οργή Μητσοτάκη
Η εικόνα της εσωτερικής διαμάχης που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει, όπως είναι φυσικό, στα αυτιά του αρχηγού του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η εικόνα μεταφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια από το κλιμάκιο του κόμματος που επισκέφθηκε την Καλαμάτα, τα μέλη του οποίου έγιναν μάρτυρες της σφοδρής σύγκρουσης που μαίνεται ανάμεσα στα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στο Νομό. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη εξέφρασαν την οργή τους για την εικόνα που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία σε ένα ζήτημα, μάλιστα, που άπτεται μιας σημαντικής φυσικής καταστροφής.
Δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο σπαραγμός που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία, από την άλλη πλευρά δίνει το πλεονέκτημα στο ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθεί σε μοναδική σοβαρή πολιτική δύναμη σε μια κρίσιμη στιγμή για το νομό Μεσσηνίας. Η καθόλου τιμητική αντιπαράθεση που εξελίσσεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο την καταστροφή της Μεσσηνίας, έρχεται σε αντίθεση με τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά αυτή είναι εμφανής σε όλους και κυρίως στους πολίτες οι οποίοι υπέστησαν σημαντικές ζημιές. Από τη μια έχουν να κάνουν με ένα κόμμα που σπαράσσεται και χρησιμοποιεί την καταστροφή για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του και από την άλλη με ένα κόμμα, το οποίο ενωμένο προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, προκειμένου να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν ανακύψει. moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages