ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

Share This
Από την Τρίτη το μεσημέρι κι ενώ οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετρούσαν ακόμη τις πληγές τους από τιςπρόσφατες πλημμύρες, έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας 20 πανέμορφες κοπέλες όλες υποψήφιες για τον τίτλο «Μις & Σταρ Ελληνική Ομορφιά» που διοργανώνει ο Νίκος Μπαμπαλής.
Την Κυριακή το βράδυ θα γνωρίζουμε τη νικήτρια και τις κοπέλες που θα μας εκπροσωπήσουν σε δυο διαφορετικούς διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έναν ευρωπαϊκό και έναν παγκόσμιο. Έχοντας τον τρόπο και την "τεχνογνωσία" καθώς ο Νίκος Μπάμπαλης ήταν μαζί με τον Πρεβελάκη οι στυλοβάτες της ελληνικής ομορφιάς και των καλλιστείων στην Ελλάδα, διοργανώνει τα τελευταία πέντε χρόνια διαγωνισμούς ομορφιάς ανά την Ελλάδα δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο δημιουργώντας το brand των Πελοποννησιακών καλλιστείων. Μόλις κατάλαβε ότι η δουλειά του εκεί ολοκληρώθηκε προχώρησε στο επόμενο βήμα, αυτό του διαγωνισμού Μις και σταρ ελληνική ομορφιά με την υποστήριξη όλων των μεγάλων πρακτορείων.
Φτάνοντας στο παρόν ο Νίκος Μπάμπαλης διοργανώνει στην Καλαμάτα τον διαγωνισμό που θα στείλει δυο τυχερές σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ευρώπη και Αμερική και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας. 20 πανέμορφες κοπέλες θα κονταροχτυπηθούν για το στέμμα την Κυριακή το βράδυ στο ΕLITE της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. 
«ΚΛΕΒΕΙ» ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ
IMG_7374_Small.jpg
Ωστόσο η κοπέλα που έχει κλέψει από την πρώτη μέρα τις εντυπώσεις είναι μια 20χρονη Αθηναία που εύκολα κανείς την μπερδεύει με τη Δούκισσα Νομικού! Δεν είναι λίγοι αυτοί που πλησίασαν τους διοργανωτές και ρωτούσαν με απορία αν θα παρουσιάζει τα καλλιστεία η γνωστή τηλεπερσόνα. Στο άκουσμα ότι πρόκειται για μια απλή υποψήφια έδιναν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη νέα ανακάλυψη του Νίκου Μπάμπαλη.
Η 20χρονη Ιωάννα Ψύλλου μένει στη Γλυκόβρυση Αττικής, σπουδάζει φιλολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών (τρίτο έτος) και όταν δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία  δεν πίστευε ποτέ ότι θα την καλούσαν να συμμετάσχει. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν η επιτροπή των καλλιστείων της χαρίσει έναν από τους τίτλους ομορφιάς, ωστόσο η ίδια από μόνη της έχει ξεχωρίσει τόσο εξαιτίας της ομοιότητας της με την Δούκισσα Νομικού οσο με το χαμόγελο της και τον χαρακτήρα της. Ήδη την έχουν πλησιάσει από πρακτορεία μοντέλων όπως επίσης το ενδιαφέρον του έδειξε ισχυρός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης που έχει ζητήσει να την πάρει στο κανάλι που εργάζεται για να της κάνει σειρά δοκιμαστικών. Η ίδια η Ιωάννα ψύλλου διατηρεί χαμηλό προφίλ και κοκκινίζει όταν την φωνάζουν "Δούκισσα" απαντώντας ευγενικά λέγοντας το όνομα της. Πρώτο της μέλημα είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και η μετά την εξεταστική της θα αποφασίσει για το μέλλον της. Σε ερώτηση μας τι θα κάνει αν χρειαστεί να μεταβεί στο Λας Βέγκας για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια οτι δεν βλέπει το λόγο να σκέφτεται πράγματα που είναι δύσκολο να συμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages