Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Share This
Αντιμέτωπη με τη γραφειοκρατία και την έλλειψη ανθρωπιάς έρχεται τους τελευταίους μήνες μια άγαμη μητέρα δυο παιδιών η οποία μετά από ταλαιπωρία και λάθος ιατρικές διαγνώσεις, έχει γίνει μπαλάκι μεταξύ ΕΟΠΥΥ και εργοδοσίας στη διεθνή αλυσίδα τροφίμων που εργάζεται. Η γυναίκα, πριν από 10 χρόνια υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου . Επέστρεψε στη δουλειά της και πριν λίγο καιρό διεγνώσθη εκ νέου με καρκίνο και υπεβλήθη σε αφαίρεση ωοθηκών.
Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της όταν επέστρεψε στην εργασία της, η διοίκηση της επιχείρησης δεν έκανε δεκτό το αίτημά της για λόγους υγείας να αλλάξει αντικείμενο και συνέχισε να μεταφέρει κιβώτια και άλλα βαριά αντικείμενα. Η προσωπική της «Οδύσσεια» ωστόσο δεν είχε τέλος, καθώς στη συνέχεια εμφάνισεπρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο εκδηλώθηκε με έντονες κεφαλαλγίες και ζαλάδες, με αποτέλεσμα να αρχίσει νέος κύκλος εξετάσεων, με τους γιατρούς στα νοσοκομεία της Πάτρας να μην μπορούν να βρουν τι έχει και να τις γράφουν επί μήνες αναρρωτικές άδειες. Με τα προβλήματα λόγω των πονοκεφάλων και των ζαλάδων να πληθαίνουν, αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα και να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε πως πάσχει από θρομβοφιλία, μια ασθένεια που προκαλεί θρόμβους, ενώ συγχρόνως διαπιστώθηκε πως λόγω της πάθησής της, είχε υποστεί 6 μικρά εγκεφαλικά..
Δεν της γράφουν άλλη αναρρωτική! Το μαρτύριο της γυναίκας δεν έχει τελειωμό, καθώς η επιστροφή της στην Πάτρα μαζί με την διάγνωση έμελλε να την φέρει αντιμέτωπη με απίστευτη γραφειοκρατία, αφού από τονΕΟΠΥΥ της έγινε γνωστό, πως δεν μπορούν να τις γράψουν άλλη αναρρωτική άδειαλόγω του νόμου που υπάρχει και ο οποίος προβλέπει πως για δύο διαφορετικές παθήσεις δεν μπορούν να γραφτούν άλλες άδειες εάν από την προηγούμενη έχει εξαντληθεί το όριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages