ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Share This
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για το νέα δράση «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών». Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη 10.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών, με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα.
Στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 ως επιλέξιμες γεωγραφικές περιοχές του ΕΠ ΑΝΑΔ ΕΔΒΜ ορίστηκαν οι δεκατρείς (13) περιφέρειες της χώρας, οι οποίες κατηγοριοποιούνται ως εξής:
α) Περισσότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες: Αττική, Νότιο Αιγαίο β) Περιφέρειες σε μετάβαση: Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη γ) Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα. Σύμφωνα με την εξειδίκευση εφαρμογής του ΕΠ ΑΝΑΔ ΕΔΒΜ για τη συγκεκριμένη δράση, τα ανώτατα όρια κατανομής της συνολικής διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης κατανέμονται στις Περιφέρειες της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages