ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

Share This
Οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019, επανέλαβε ο πρωθυπουργός από την Καλαμάτα, όπου βρέθηκε για την παράδοση του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Μορέας. Απαριθμώντας τα οφέλη του κεντρικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου, είπε ότι μεταξύ αυτών προβλέπεται και η δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων στις εκλογές. «Αλλά αυτό το όφελος θα αργήσετε να το χρησιμοποιήσετε, καθώς οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του '19» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς χθες, Πέμπτη, δόθηκε το βοήθημα σε χαμηλοσυνταξιούχους, λέγοντας: «Στενοχωριέμαι για τις αντιδράσεις των μέσα, που δεν είχαν το θάρρος να στηρίξουν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουμε από το περίσσευμά μας σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά περίμεναν με καρτερία πως οι έξω θα μας αναγκάσουν τα πάρουμε το μέτρο πίσω». «Όπως θα διαψευστούν και με τη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία θα κλείσει» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Νωρίτερα, σε συνάντησή του με τον δήμαρχο της Καλαμάτας ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την έναρξη, εντός του 2017, διαλόγου με στόχο τον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης κάθε περιφέρειας της χώρας ξεχωριστά. Χαρακτήρισε την Καλαμάτα πόλη με ιστορία και δυνατότητες λόγω τουρισμού και λόγω εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages