Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι στη Μεσσηνία

Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι στη Μεσσηνία

Share This
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και το έγκλημα έγινε στη Μεσσηνία το 2010. Αλλά χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου έναν χρόνο το υπέβαλλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις. Στο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και με τη μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.
Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για τις πράξεις τους αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του 60χρονου και η επιβολή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, στον 85χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages