ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Share This
Εάν δεν έχει χάσει την… επαφή με την πραγματικότητα, σίγουρα έχει χάσει την ψυχραιμία του ο δήμαρχος Καλαμάτας που άρχισε να κάνει και μαθήματα δημοσιογραφίας και με υποδείξεις… θεληματικής αντιμετώπισης προς όλους, προχωρώντας σε ανακοίνωση – εάν είναι δυνατόν – μέσω της ιστοσελίδας του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και ζητώντας να εκφράζει και τη δική του άποψη για το κάθε θέμα στο οποίο του ασκείται κριτική!!! Μια… δυνατότητα που επικοινωνιακά ποτέ δεν «αφαιρέθηκε» από τον κ. Νίκα, όπως ο ίδιος θέλει να παρουσιάζει, και, που την είχε και έχει στον υπερθετικό βαθμό και με κάθε οργανωμένο ή… ανοργάνωτο τρόπο. Εκ του αντιθέτου, ο ίδιος έχει… ελεύθερο βήμα να παρέμβει όποτε το… επιθυμεί - σε εβδομαδιαία βάση καλεί κάθε τρεις και λίγο και με τρόπο όποτε του θελήσει συνέντευξη - για θέματα που ο ίδιος κρίνει πως ενδιαφέρουν (όπως συνέβη άλλωστε και σήμερα).
Εκτός και εάν η επιθυμία της - κατά την… αρέσκειά του - παρέμβασης όταν βλέπει ένα θέμα, επιμερίζεται και σε… ειδική πρόσκληση πρωτοκόλλου. Όσο για τα περί «καλοδεχούμενης αυστηρής κριτικής, ακόμη και εάν είναι άδικη ή κατεδαφιστική», που σημειώνεται εάν νομίζει πως η άποψη του κόσμου και των πολιτών (αφού αυτή καταγράφεται στα ρεπορτάζ) αναφορικά με διάφορα ζητήματα στα οποία εστιάζει είναι τέτοια, καλό θα είναι να βγει και να αντικρίσει την πραγματικότητα κατάματα, όπως την βιώνουν και την καταγράφουν οι ίδιοι οι πολίτες και να βγει να απαντήσει και σε αυτούς ή να τους καλέσει στο νέο του πολυτελές… γραφείο για να τους δίνει απαντήσεις. Διαφορετικά, είμαστε διατεθειμένοι να του… δώσουμε και ένα 5λεπτο αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Πες τα μας σε παρακαλώ, κε Δήμαρχε» για να μπορεί να μην χάνει την… επαφή του με την καθημερινότητα. Όσο για τις υποδείξεις περί του νόμου αποτελεί… κλαυσίγελο όταν γενικόλογα αναφέρεται έτσι.
best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages