ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΟΓΩ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΟΓΩ ΛΗΣΤΕΙΑΣ..

ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΟΓΩ ΛΗΣΤΕΙΑΣ..

Share This
Συνελήφθησαν, σήμερα (23.2.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς τηςΟμάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 22 και 33 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε οικία αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης,προέκυψε ότι η 22χρονη και η 33χρονη, χθες (22.2.2017) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, μπήκαν στην οικία της 29χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας και με τη χρήση σωματικής βίας, καθώς και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, όπου και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages