Με βαριά τραύματα από επίθεση σκύλων και δεύτερη γυναίκα στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με βαριά τραύματα από επίθεση σκύλων και δεύτερη γυναίκα στη Μεσσηνία

Με βαριά τραύματα από επίθεση σκύλων και δεύτερη γυναίκα στη Μεσσηνία

Share This
Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα από την Κυπαρισσία, η οποία στις αρχές Ιανουαρίου, πηγαίνοντας να ταΐσει τα σκυλιά της, δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά του γείτονα.
Η 79χρονη Ευσταθία Παπαγεωργίου είδε το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, έντρομη ένα από τα τρία σκυλιά του 85χρονου Κώστα Δέδε, να σκάβει κάτω από το συρματόπλεγμα και να της επιτίθεται με μανία, δαγκώνοντάς την παντού, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και ύστερα από μεγάλη παραμονή, να διακομίζεται στο ΚΑΤ όπου και παραμένει δυόμιση σχεδόν μήνες μετά το περιστατικό!
Κι ενώ οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων είναι πολλές στην Καλαμάτα και οι μηνύσεις στο Δήμο πέφτουν… βροχή, προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός των επιθέσεων σκύλων οι οποίοι έχουν αφεντικά και επιτίθενται με σκοπό να σκοτώσουν στην κυριολεξία, αθώα θύματα! Ύστερα από τη σοβαρότατη επίθεση στην 79χρονη από την Κυπαρισσία, μια ακόμη, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, προκαλεί αν μη τι άλλο αίσθηση, καθώς η 49χρονη Κατερίνα Ζώη, γλύτωσε επίσης σαν από θαύμα από τα δόντια δύο «κάνε κόρσο», που ο ιδιοκτήτης του είχε ελευθέρα στην οδό Ηρώων κοντά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης!
«Ανέβαινα την Ηρώων με τα πόδια και λίγο πριν φτάσω στα φανάρια της Βασιλέως Γεωργίου, είδα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο». Πέρασαν απέναντι στην πλευρά μου και δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή πως θα μου επιτεθούν, επειδή έχω σκύλο και δεν έχω πρόβλημα με τα σκυλιά! Ήρθαν γύρω μου κι εγώ συνέχισα να περπατάω, ώσπου το ένα, με άρπαξε από το αριστερό πόδι…», δήλωσε τρομαγμένη και γυναίκα η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Καλαμάτα καθώς για χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων που δραστηριοποιείται στην πόλη! «Ενστικτωδώς, σκέφτηκα πως έπρεπε να παραμείνω όρθια, καθώς θα μπορούσαν να με δάγκωναν σε διάφορα σημεία κι έτσι άρχισα να παλεύω, με τα χέρια και τα πόδια, ώσπου κάποια στιγμή, ένιωσα το ένα από αυτά, να μου ξεριζώνει στην κυριολεξία κομμάτι, κι όμως δε σταμάτησε, συνέχισε να με δαγκώνει», ανέφερε περιγραφικά η Κατερίνα Ζώη, η οποία επεσήμανε πως το… μένος των σκύλων, σταμάτησε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος κόρναρες επίμονα με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή!
Η κα Ζώη, νοσηλεύεται εκτός στο Νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και όχι μόνο, απ’ όπου εξέφρασε κραυγή αγωνίας και την ελπίδα αυτό, να είναι το τελευταίο περιστατικό. «Η ώρα ήταν 8:30 το βράδυ, νωρίτερα είδα παιδιά που κουβαλούσαν τις τσάντες τους και έρχονταν μάλλον από το φροντιστήριο, δε μπορώ να διανοηθώ τι θα συνέβαινε, πραγματικά», ανέφερε η άτυχη γυναίκα, η οποία επεσήμανε πως πληροφορήθηκε, ότι αυτή, δεν ήταν η πρώτη επίθεση των συγκεκριμένων σκύλων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τα σκυλιά αυτά, θα τα αναλάβει ο Δήμος, ο οποίος ωστόσο, δεν έχει χώρο βραχείας φιλοξενίας, καθώς το οικόπεδο που είχε βρεθεί στο ύψος της Αγοράς, είναι στη διαδικασία της αδειοδότησης! Ο προβληματισμός πάντως είναι έντονος, καθώς οι επιθέσεις δεν έρχονται πλέον μόνο από αδέσποτα, αλλά και από σκύλους που βρίσκονται σε αυλές σπιτιών και οι οποίοι πιθανότατα έχουν έτσι εκπαιδευτεί, λόγω του φόβου των ιδιοκτητών από τις αυξημένες διαρρήξεις στον καιρό της κρίσης!
 Η 79ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ! Η 49ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages