Στην πρόκριση της εθνικής ομάδας τρεις ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην πρόκριση της εθνικής ομάδας τρεις ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών»

Στην πρόκριση της εθνικής ομάδας τρεις ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών»

Share This
ΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζουν την παράδοση που είχαν παρακαταθήκη τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας τον καλύτερό εαυτό τους ξεπερνώντας κρίσεις και πάσης φύσεως δυσκολίες έχοντας ισχυρή και σταθερή παρουσία στον ιστιοπλοϊκό κόσμο και τις διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, που θα ζήλευαν πολλοί όμιλοι στην Ελλάδα. Ο απολογισμό της ιστιοπλοϊκής ομάδας –τμήματος για τη σεζόν που πέρασε είχε θετικό πρόσημο, παρουσιάστηκε, ως είθισται, κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να κρατά όπως κάθε χρόνο ψηλά το «λάβαρο» της μεσσηνιακής ιστιοπλοΐας! Αναλυτικά, ο απολογισμός του τμήματος:
1) Υποστήριξη της αιματολογικής εταιρίας «γίνε και εσύ δότης» σε όλους του αγώνες που συμμετείχε ο ΝΟΚ . 2) Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων . 3) Συντήρηση εξοπλισμού ιστιοπλοΐας 4) Συμμετοχή στην Πανελλαδική εξωραϊστική κίνηση για την καθαριότητα των ακτών με 20 ιστιοπλόους και γονείς 5) Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας του δήμου Πύλου Νέστορος στον Άγιο Ανδρέα 6) Συμμετοχή στις εκδηλώσεις στο Navarino Challenge υπό την αιγίδα της COSTA NAVARINO 7) Ο ΝΟΚ συνδιοργάνωσε με τον ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟ Πανελληνίους αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου OPTIMIST για την κατηγορία JUNIOR με 280 συμμετοχές και με απόλυτη επιτυχία.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζουν την παράδοση που είχαν παρακαταθήκη τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας υπερήφανους διοίκηση, προπονητές και γονείς. Η ιστιοπλοϊκή ομάδα δίνει τον καλύτερο εαυτό της ξεπερνώντας κρίσεις, έχοντας παρουσία στον ιστιοπλοϊκό κόσμο που θα ζήλευαν πολλοί όμιλοι στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας η συμμετοχή σε 12 αγώνες με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Συνολικά οι συμμετοχές των Optimist έφτασαν τις 80, στα Laser τις 12, με δυο (2) συμμετοχές στα EUROPE και μια (1) συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7 στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages