ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

Share This
Τελικά, σοκαριστική μοιάζει να είναι η εξέλιξη με το θανατηφόρο τροχαίο που πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε στο 2ο χλμ. του δρόμου Ασπροχώματος-Μεσσήνης. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν από λίγη ώρα ο ΑΝΤ1, δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης κατηγορούνται πως εγκατέλειψαν αβοήθητο τον άτυχο 80χρονο.
Ο δημοσιογράφος Γ. Αρβανίτης ανέφερε πως ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο ηλικιωμένος εκινείτο σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου και παρασύρθηκε διαδοχικά από τρία αυτοκίνητα και εγκαταλείφθηκε με συνέπεια να χάσει τη ζωή του, χωρίς να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο άμεσα, αφέθηκε στην τραγική του μοίρα. Οι άνδρες της αστυνομίας αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία – μάλιστα για να βρεθούν αυτά είχαν ζητήσει και την συνδρομή των πολιτών και όσων γνώριζαν κάτι – υλικό από κάμερες, αλλά και στοιχεία από το γενετικό υλικό του θύματος που βρέθηκε στα αυτοκίνητα κατέληξαν στον αστυνομικό, στην αστυνομικό και τον πολίτη. Η αστυνομία κάνει λόγο για την εμπλοκή στο τροχαίο τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages