2η Γαλάζια Νύχτα με νυχτερινό μπάνιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

2η Γαλάζια Νύχτα με νυχτερινό μπάνιο

2η Γαλάζια Νύχτα με νυχτερινό μπάνιο

Share This
Μια βραδιά με ...νυχτερινό μπάνιο, μεταξύ άλλων, και με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Παραλίας Καλαμάτας, θα αποτελέσει η 2η Γαλάζια Νύχτα. Τη διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πρώτης περυσινής εκδήλωσης και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, από τις 21.00 και μετά.
 Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι «ο Δήμος Καλαμάτας καταβάλλει προσπάθεια ώστε μεθαύριο Παρασκευή, στις 23 του μήνα, η παραλία της πόλης να είναι γεμάτη από κόσμο, από την ευρύτερη περιοχή της νότιας Πελοποννήσου, από επισκέπτες που, έτσι κι αλλιώς, κατακλύζουν την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία το τριήμερο. Έχει ληφθεί κάθε πρόνοια από πλευράς Δήμου, ώστε να εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος στην παραλιακή ζώνη, από το «Πανελλήνιο» μέχρι το Filoxenia. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε ετοιμότητα. Έχουμε συνεννοηθεί και με τις κρατικές Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, ώστε να παράσχουν την υποστήριξη, η οποία απαιτείται, σε μία εκδήλωση, η οποία έτσι κι αλλιώς θα έχει χιλιάδες κόσμου».
Ο Δήμαρχος κάλεσε το κοινό να κατέβει στην Καλαμάτα, «τη νεολαία ιδιαίτερα, αλλά και όσους αισθάνονται νέοι», τονίζοντας ότι «τα καταστήματα στην Καλαμάτα τους περιμένουν με πολύ καλές τιμές. Η θάλασσα θα είναι πεντακάθαρη, φωτισμένη το βράδυ, μουσική θα ακούγεται από το «Πανελλήνιο μέχρι το Filoxenia». Ο Π. Νίκας δήλωσε βέβαιος «για το αποτέλεσμα χαράς, για την ποιοτική ψυχαγωγία, την οποία θα δώσουμε στον κόσμο» και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέσα ενημέρωσης, που προβάλλουν τη συγκεκριμένη δράση του Δήμου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages