24ΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 24ΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

24ΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Share This
ΤΗΝ λειτουργία 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής για τους αστυνομικούς, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι αστυνομικοί τόσο στην Τρίπολη όσο και στην Καλαμάτα. Ο αστυνομικός Διευθυντής Υγειονομικού Εμμανουήλ Κουφάκης του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών και επιστημονικός υπεύθυνος της γραμμής έδωσε οδηγίες και παρείχε συμβουλές σχετικά με την στήριξη που προσφέρεται στους αστυνομικούς (εν ενεργεία αλλά και σε αποστρατεία) μέσω της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενημερωτικού χαρακτήρα επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, σχετικές ενημερώσεις σε Τρίπολη και Καλαμάτα.
Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή (Υγειονομικού) Εμμανουήλ Κουφάκη του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών και τις παρακολούθησε προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αρκαδίας και Μεσσηνίας.
Στις ενημερώσεις τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως επεσήμανε ο επιστημονικά υπεύθυνος, της «τηλεφωνικής γραμμής»
κ. Κουφάκης, 
σκοπός της λειτουργίας της είναι να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, από κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς και να βοηθά τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.
Στην Τρίπολη παρέστησαν στην ενημέρωση ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αρκαδίας Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Καμπύλης, Αξιωματικοί, λοιπό αστυνομικό καθώς και πολίτικο προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages