Ντέρμπι αποδείξεων για όλους! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ντέρμπι αποδείξεων για όλους!

Ντέρμπι αποδείξεων για όλους!

Share This
Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας (αν ζεις αυτή την Κυριακή στην Ελλάδα) δεν μπορεί παρά να είναι το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Θα κρίνει πολλά.

Από πρώτη θέση μέχρι και την γωνιακή θέση στον πάγκο του Ολυμπιακού! 
Σε ρυθμούς ντέρμπι θα κινηθούμε την Κυριακή, αφού τότε έχουμε και το πρώτο τέτοιο παιχνίδι στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πρώτο, ίσως και καλύτερο. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α με στόχο να τον κερδίσει και να χριστεί από νωρίς ως "φαβορί" για τον τίτλο. Κανονικά πρόγραμμα με μπάλα απ' όλη την Ευρώπη.
Τι τύπος παίκτη είσαι; Για δες Προγνωστικά Στοιχήματος για όλα τα γούστα!
Ώρα Ντέρμπι. Ώρα Σούπερλιγκ. Το πρώτο μεγάλο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεγονός (20:30). Από τη μια η ΑΕΚ. Η κατά γενική ομολογία, καλύτερη ομάδα ως τώρα στο πρωτάθλημα. Φιγουράρει στην κορυφή, έρχεται από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων κι όλα της πάνε καλά. Από την άλλη ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής. Η πιο "winner" ομάδα στην Ελλάδα. Είτε είναι καλή, είτε όχι, έχει τον τρόπο να κερδίζει. Έχει τον χαρακτήρα του νικητή ακόμα και στις κακές της μέρες. Οι "ερυθρόλευκοι" πάνε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να μη βρεθούν νωρίς στο -5 και ο Μπέσνικ Χάσι να μη βρεθεί από νωρίς χωρίς δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει και ματς με τη Γιουβέντους την Τετάρτη. Στα υπόλοιπα, εν Ελλάδι, ματς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Γιάννινα (16:00). Δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα ο "δικέφαλος". Η Κέρκυρα φιλοξενεί το Λεβαδειακό (18:15) και την ίδια ώρα η Λάρισα πάει στη Νέα Σμύρνη να παίξει με τον Πανιώνιο.
Συνεχίζουμε με την Ιταλία, που λόγω ημέρας έχει την τιμητική της. Συνολικά επτά παιχνίδια στο πρόγραμμα. Επικίνδυνη έξοδος για τη Μίλαν στη Γένοβα, απέναντι στην Σαμπντόρια (13:30). "Πονηρά" ματς για Ίντερ (με Τζένοα), Λάτσιο (στη Βερόνα) και Φιορεντίνα (με Αταλάντα). Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι Μίλαν, Αταλάντα, Λάτσιο, έχουν παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.
Μεταφερόμαστε στην Αγγλία. Μόλις ένα ματς για την αγωνιστική στο Νησί. Η Μπράιτον υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Μπενίτεθ που βρίσκεται εντός τετράδας! Ένα διπλό στο Μπράιτον θα ήταν ότι πρέπει για τον Ισπανό.
Στην Ισπανία, έχουμε πέντε παιχνίδια. Δυνατά κι ενδιαφέροντα παιχνιδια, αφού δεν παίζει καμία τοπ ομάδα κι έτσι όλα είναι ανοικτά! Πέντε πολύ δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια με το Σοσιεδάδ - Βαλένθια να είναι το "κερασάκι στην τούρτα".
Από κει πάμε στη Γερμανία. Το Αννόβερο που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, υποδέχεται την Κολωνία, για την οποία δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο (5 ήττες σε 5 ματς με 1-13 γκολ). Λίγο αργότερα η Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου παίζει με το Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Κυριάκος έχασε από τον Παπασταθόπουλο και τώρα παίζει απέναντι στο Ρέτσο. Θα "δεχτεί" δεύτερη ήττα; Δύσκολο.
Κλείνουμε την ευρωπαϊκή μας περιήγηση από τη Γαλλία. Τρια ματς. Τρια δυνατά ματς. Η Σεντ Ετιέν παίζει με τη Ρεν (16:00). Καλές ομάδες κι έμπειρες. Το Στρασβούργο παίζει με τη Ναντ (18:00) και τέλος, η Μαρσέιγ παίζει με την Τουλούζ (22:00). Αυτό θα είναι και το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Γρήγορες ομάδες, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές με ταμπεραμέντο (Γκαρσιά και Ντυπρά). Να κλείσουμε καλά τη μέρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages