ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Share This
Η εβδομάδα ξεκινά σε ρυθμούς σχολικής περιόδου με τα παιδιά να επιστρέφουν στο… θρανία, τα πρωτάκια να υποδέχονται με χαμόγελα τη νέα τους πρόκληση, και, τους μαθητές του λυκείου να ανεβάζουν ρυθμούς μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την είσοδό τους στα τριτοβάθμια ιδρύματα. Τα δεδομένα στην πρώτη εικόνα σε επίπεδο Πελοποννήσου μοιάζουν ικανοποιητικά με μια πληρότητα προσωπικού που αγγίζει το 100%, ενώ και για τη μεταφορά των μαθητών καταβάλλεται προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια κενά ανακύψουν.
Με πληρότητα σε εκπαιδευτικούς, με καλύτερες υποδομές και με νέα σχολεία η έναρξη της φετινής εκπαιδευτικής σεζόν. Πρώτη ημέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές όλων για καλή σταδιοδρομία.
Όλα έτοιμα και στην Κυπαρισσία


Στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, καθώς και στο 1ο& 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, επ’ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κος Νίκος Μπασακίδης.
Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς των μαθητών, καλή σχολική χρονιά,  με υγεία & πρόοδο για όλους.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους μαθητές των ΕΠΑΛ τους οποίους συνεχάρη και ενεθάρρυνε γιατί όπως είπε : « Είναι παιδιά που αγωνίζονται  & αναπτύσσουν το καθένα τις ιδιαίτερες δεξιότητές του με στόχο να διεκδικήσουν, έχοντας την κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση, μια θέση στην αγορά εργασίας και στην επιτυχία στη ζωή.»
‘Έκλεισε με την ευχή να έχουν καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει, κάτι για το οποίο απαιτείται όλοι οι εμπλεκόμενοι με την εκπαιδευτική διαδικασία να λάβουν  ιδιαίτερη μέριμνα.
ΑΠΌ ΤΟ BEST-TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages