ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΜΑΝΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΜΑΝΤΑΣ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΜΑΝΤΑΣ

Share This
Παρέμβαση για μια σειρά από ζητήματα έκανε μιλώντας στην τηλεόραση BEST ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς. Αρχικά ο κ. Μαντάς εστίασε στη μεγάλη νέα επένδυση που αναμένεται να γίνει στην Πυλία με τα γήπεδα Γκολφ, μία επένδυση που έχει πολλά οφέλη και που από το Περιφερειακό Συμβούλιο δόθηκε το «πράσινο φως».
ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωστόσο οι κινήσεις στο επενδυτικό πεδίο είναι πολλές, με τον κ. Μαντά να υπογραμμίζει ότι η εικόνα της Μεσσηνίας μπορεί να βελτιωθεί, και στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται και όλες οι τουριστικές επενδύσεις που αναπτύσσονται και στη ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης κι όχι μόνο.
«Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»
Στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο κ. Μάντας ανέφερε ότι ένα πρόβλημα που για χρόνια ταλανίζει την Πελοπόννησο δείχνει ότι θα έχει θετική κατάληξη. Σήμερα η προγραμματική της Περιφέρειας με το ΦοΔΣΑ είναι στο Ελεγκτικό Συνέδριο και σύμφωνα με τον κ. Μαντά πλέον έχουν δρομολογηθεί όλες εκείνες οι διαδικασίες προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει η υπογραφεί το συγκεκριμένου έργου. «Η μόνη λύση είναι η λύση της κεντρικής διαχείρισης» τόνισε εμφατικά ο κ. Μάντας.
ΕΛΗΞΕ ΤΟ… ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Σχετικά με το τελεσίγραφο Τατούλη για τους αντιπεριφερειάρχες, ο κ. Μαντάς σημείωσε ότι απάντησε στον Περιφερειάρχη καταθέτοντας και γραπτώς την θέση του, ενώ υπήρξε και συζήτηση για το μέλλον με τον κ. Τατούλη.
«ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»
Σε ερώτηση για πιθανή υποψηφιότητα με τη ΝΔ, ο κ. Μάντας ανέφερε ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος προκειμένου να κριθεί. «Κανείς δεν είναι σίγουρος πλην από τους εν ενεργεία βουλευτές. Όσοι διαδίδουν διάφορα σενάρια για το ψηφοδέλτιο, ας ρίξουν λίγο τους τόνους…» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages