Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Share This
Σε ένα γήπεδο που θύμισε «εκκλησία», με μια εμφάνιση που κάνει τον κόσμο της να χαμογελά, η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανηλειακό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα σπουδαίο από πολλές πλευρές διπλό.
Και εξηγούμαστε, η νίκη θα έδινε μεγάλο αβαντάζ στην βαθμολογία μιας και η ομάδα της πόλης μας, θα έφυγε 5 βαθμούς από τον… αιώνιο αντίπαλο της μόλις την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Θα έφερνε ακόμη πιο κοντά τον ήδη ζεστό κόσμο της για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα ένα διπλό μέσα στον Πύργο θα… ηχούσε πολύ δυνατά σε όλα τα γήπεδα της Πελοποννήσου.
Σαφέστατα το -Χ- κρίνεται θετικό σε μια τόσο δύσκολη έδρα, όμως η εμφάνιση της Καλαμάτας και οι συγκυρίες της αναμέτρησης με το χαμένο πέναλντι του Πανηλειακού σε ανακάλυψη του Σελίμου, το δοκάρι του Ρονκάτο και στο ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 από το 66′ αφήνουν μια πικρία στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας»
Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας όπου αναμένεται ο κόσμος να δώσει το παρών και να δείξει την απόλυτη στήριξη του στο συγκρότημα του Νίκου Ζαλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages