ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Χ-ΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Χ-ΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Χ-ΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Share This
Για ακόμα ένα παιχνίδι η Καλαμάτα δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας και έμεινε στην ισοπαλία στην Κεφαλλονιά, απέναντι στον Παλληξουριακό με 1-1. Έτσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ήττα του Αστέρα Αμαλιάδας στον Πύργο και επιπλέον την προσπέρασε και ο Αστέρας Βλαχιώτη. Η Καλαμάτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Καντούτση μετά από σέντρα του Κουρέλλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό έμεινε ίδιο και μετά την είσοδο του Αθανασόπουλου στη θέση του Τσουλάκου, η ομάδα έγινε ακόμα πιο επιθετική, με τον επιθετικό της Μαύρης Θύελλας να χάνει δύο ευκαιρίες και τον Κουρέλλα να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 0-2.
Όσο λοιπόν η Καλαμάτα δεν καθάριζε την υπόθεση νίκη, το άγχος μεγάλωνε και φτάνουμε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με την ομάδα του Ληξουρίου να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή του Γκόμεζ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυκούδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και άφησε «ξερούς» τους παίκτες της Καλαμάτας.
Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα, για να προστεθεί με τον τρόπο αυτό ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.
Παλληξουριακός: Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (67’ Μαυροειδής), Αντωνάτος Κώστ(69’ Χασάι), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλεντής Στ., Αντωνάτος Ηλ. (79’ Βαλεντής Α.), Πολλάκης, Ζαφειράτος (67’ Μπράτι).
Καλαμάτα: Γκόμες, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας (69’ Τσατσόπουλος), Καμινιώτης, Γουερέ, Ρονκάτο (90’ Νινιός), Τσουλάκος (61’ Αθανασόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages