ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ..ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...STOP! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ..ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...STOP!

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ..ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...STOP!

Share This
Ήρθε, είδε, τους τα’ χωσε (σε ΝΔ) και απήλθε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοπικά να ακολουθεί την τακτική… μούγκα στη στρούγκα. Όσο κι εάν οι πολιτικά… ανυποψίαστοι θα περίμεναν μια ανακοίνωση αντίδρασης – έτσι για το θεαθήναι – στο κυβερνητικό “πάρτυ” που στήνεται στη Μεσσηνία, η ΝΟΔΕ συνεχίζει τις… διακοπές του καλοκαιριού. Και όχι μόνο η ΝΟΔΕ, αλλά συνολικά τα… υποφαινόμενα πρόσωπα της ΝΔ. Με εξαίρεση κάποιες αντιδράσεις ορισμένων για τα “δικά τους” θέματα, στα υπόλοιπα… light και λίγο zero. Με την πολιτική παρέμβαση να αγνοείται τελευταία στο μνημονικό της ίδιας της κοινωνίας, αναζητείται λόγος παρουσίας της ΝΟΔΕ, μιας κομματικής οργάνωσης που «φύσει και θέση» αποτελούσε το Νο1 πολιτικό όργανο και όχι μόνο σε επίπεδο νομού.
Με τις «πλάτες» της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας πολλοί έκαναν… καριέρα και η ΝΟΔΕ του νότου αποτελούσε σημείο αναφοράς για το «γαλάζιο κάστρο». Σήμερα, ο κομματικός μηχανισμός – μηδέ εξαιρουμένων των προσώπων που συγκροτούν το… εν δυνάμει ψηφοδέλτιο ή έχουν παρεμβατική επίδραση στο κομματικό γίγνεσθαι – ασχολείται-ούνται πως θα… σμπρώξουν ο ένας τον άλλο στο να πάρουν καλύτερη θέση στο… μετά και άμα.
Η “άεργη” ΝΟΔΕ δεν εμφάνισε ούτε το ελάχιστο της αντίδρασης ή της παρέμβασης για μια σειρά από “προνομοιακά” για τη ΝΔ θέματα, αποδεχόμενη το ρόλο του κομπάρσου στις διαρκείς πολιτικές “ύβρεις” και… πανηγυρικές εξαγγελίες των κομματικών τους αντιπάλων. Μην… επιδιώκοντας(;) μέχρι σήμερα να υπερασπιστεί τα κυβερνητικά “κεκτημένα” της ΝΔ στην πλέον κρίσιμη περίοδο της χώρας, έγινε “τρεχαντήρι” επιδιώξεων ορισμένων και εμφάνισε αντίδραση στο να παίξει (;) ρόλο στα επιμελητηριακά δρώμενα κάνοντας… ντα ντα στελέχη «γαλάζιας» καταβολής, επειδή έθεσαν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Ξυγκώρου και όχι με εκείνον του Γκούμα, που νωρίτερα (ο υποψήφιος του «Νέου Επιμελητηρίου)… άδειαζε επιδεικτικά τη ΝΔ “απεταξάμην” την παρελθούσα στήριξή της. Δέκτης διαμαρτυριών σε αυτό το νέο σκηνικό παρέμβασης που επιχειρείται, η απορία παραμένει… Θα κάνουν το «μαγαζί γωνία»… παραμάγαζο φιλοδοξιών και ποιος-ποια-και γιατί (επιθυμεί να) το κάνει αυτό; Κι όπως είπε «παλιός» τις προάλλες “καλημέρα κύριοι, πείτε στη ΝΟΔΕ ότι… υπάρχει”.
Από το Best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages