ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Το δυναμικό παρών έδωσαν οι Αγαθοκλής Χριστόπουλος, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και Αποστόλης Κουκούτσης στο Δ.Σ 
Μετά από λίγη ώρα και αφού συζητήθηκε το πλάνο που θα εφαρμόσουν στο σωματείο με σκοπό την καθολική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του, το επταμελές* Δ.Σ κατέθεσε την παραίτηση του για να οδηγηθεί το σωματείο σε γενική συνέλευση όπου θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες. Καθ΄ όλη την διάρκεια της συνέλευσης το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι »παλιοί» έδειξαν να »αγκαλιάζουν» την νέα προσπάθεια καθώς δήλωσαν ότι θα είναι δίπλα στην νέα διοίκηση σε ότι αυτή χρειαστεί. Ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν οι νέοι διοικούντες και ζήτησαν η καινούρια διοίκηση να ρίξει το ίδιο, και περισσότερο βάρος αν γίνετε, στις ακαδημίες της ομάδας γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του σωματείου!
Ο κ.Σταματογιαννόπουλος παίρνοντας τον λόγο διευκρίνισε ότι <<»καλός ή κακός’» υπάρχει ένα συγκεκριμένο στάτους αυτή την στιγμή στην ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει στην μέση της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Πρέπει να κρατάμε χαμηλά τους τόνους και να ξεκινήσουμε την δουλειά άμεσα. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση που βρήκαμε εδώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή σε όλους τους τομείς και να δείξετε εμπιστοσύνη στην νέα διοίκηση της ομάδας για να διευκολυνθεί το έργο μας. Πολύ γρήγορα αλλά όχι βιαστικά θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για να αντικατασταθούν όσοι αποχωρήσουν από την ομάδα και να γίνουμε πιο δυνατοί. Όλοι γνωρίζετε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη εμείς για αυτό. Θα βάλουμε τα δυνατά μας λοιπόν να τελειώσει ομαλά αυτή η χρονιά κυνηγώντας και το πρωτάθλημα αν είναι δυνατόν και από τον Μάιο θα θέσουμε σε εφαρμογή το πλάνο τριετίας που έχουμε καταρτήσει με σκοπό τον εξευρωπαϊσμό της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ.Χριστόπουλο και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου που με εμπιστεύτηκαν να ηγηθώ αυτής της κίνησης.>>
Με την σειρά του ο κ.Χριστόπουλος είπε << Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την μεγάλη ομάδα της Καλαμάτας και για να βοηθήσουμε τον σύλλογο να γίνει βιώσιμος και οργανωμένος με βάση Ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεσμεύομαι από την πλευρά μου να κάνω ότι χρειαστεί για να βρει η ομάδα τον δρόμο της και να εξυγχρονιστεί σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαι δίπλα στο νέο συμβούλιο και θα δώσω συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες για να ανακοινώσω ένα μέρος του πλάνου μας αλλά και να διευκρινίσω κάποια πράγματα.>>
Μαζί με τους Σταματογιαννόπουλο, Χριστόπουλο, Κουκούτση, βρίσκονται και οι Παναγιώτης Καλκαβούρας (Δικηγόρος, Οικονομολόγος – που δεν αφήνει την προεδρία στην αγαπημένη του ομάδα των Γαργαλιάνων αλλά θα έχει ρόλο μέσα στην ομάδα και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), Παναγιώτης Στάθης (Ιατρός, Χειρούργος ορθοπεδικός, τελειόφοιτος διπλώματος UEFA A’), και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Δεδομένο είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου θα απαρτίζεται από νέους, άφθαρτους και με πολύ όρεξη ανθρώπους, που έχουν σχέση με το αντικείμενο και ο κάθε ένας από την πλευρά του θα συνεισφέρει τα μέγιστα.
Στα θετικά της συνάντησης είναι ότι δεν δήλωσε κανένα μέλος της επερχόμενης διοίκησης »κόλλημα» όταν ο κ.Δάλλας είπε <<αν έχει κάποιος από εμάς αντίρρηση στην νέα κίνηση και στο πρόγραμμα που μας παρουσίασαν οι άνθρωποι να το πει τώρα αλλιώς να συνταχθούμε μαζί τους (έστω και εκτός διοίκησης) για να μπορέσουν να δουλέψουν άμεσα>> . Ομόφωνα λοιπόν παραιτήθηκε το Δ.Σ δείχνοντας έτσι »ψήφο εμπιστοσύνης» στους νέους.
*Ο κ.Παπαδόπουλος είχε παραιτηθεί και ο κ.Τσάκωνας απουσίαζε λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά είχε στείλει την παραίτηση του υπογεγραμμένη.
Η γενική συνέλευση ορίστηκε για το Σάββατο 20/01 και περιμένουμε η νέα διοίκηση να πάρει και από εκεί την ψήφο εμπιστοσύνης. Όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για τον Π.Σ Η Καλαμάτα και να ελπίσουμε ότι αυτή η εποχή θα είναι γεμάτη επιτυχίες και χαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages