ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ...ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ BEST - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ...ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ BEST

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ...ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ BEST

Share This
Το… σίριαλ με την διαχείριση των απορριμμάτων έχει αποκτήσει τελευταία άλλου… τύπου διαστάσεις με φόντο τις καταγγελίες που έχουν υπάρξει για αγοραπωλησίες κτημάτων στην Παλιόχουνη. Με τον Γιώργο Μπέζο – ως κτηματίας στην περιοχή – να… στοχοποιεί Τατούλη και να απευθύνεται με σκληρές εκφράσεις στον Αδαμάντιο Σιαμπή (κτηματίας) μέσα σε όλα προστέθηκε η απάντηση Σιαμπή με τα δικά του στοιχεία, και, ξανά… η νέα «επίθεση» Μπέζου. Αυτά για την ιστορία… αφού όπως παρουσιάστηκε στην τηλεόραση BEST και το κεντρικό της δελτίο ειδήσεων στον σχολιασμό από τον Δ/ντή της Νίκο Μπελογιάννη και τον Δ/ντή της εφημερίδας «ΦΩΝΗ» Θανάση Τσαμούλη, το… βάθος φαίνεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.
Από αυτά που σημειώθηκαν χρήζουν αναφοράς τα σημεία:
  • μια διαμάχη… χωραφιών που πήρε άλλες διαστάσεις, χάριν… στον κ. Μπέζο
  • μια διαμάχη που ξαφνικά τώρα (!!!) βγαίνει στον… αέρα όταν όλα έχουν εξελιχθεί πολύ νωρίτερα
  • σε μια αστική διαφορά που θα κρίνουν τα αρμόδια όργανα
  • πως δεν… κινδυνεύει η επένδυση του ΣΔΙΤ η οποία και είναι στο τελικό της στάδιο
  • τα κτήματα αυτά δεν περιλαμβάνονται – όπως και αποκάλυψε ο Νίκος Μπελογιάννης – εντός του χώρου στον οποίο και θα αναπτυχθεί το εργοστάσιο και ο οποίος έχει ελεγχθεί από κάθε αρμόδια υπηρεσία όπως προβλέπεται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • είναι παράπλευρα κτήματα για τα οποία η ΤΕΡΝΑ… «πιέστηκε» να τα πάρει (τα κτήματα του κ. Μπέζου), με το Ν. Μπελογιάννη να σημειώνει την προσωπική άποψη ότι «… μάλλον κάποιοι του «έταξαν» κάποια χρήματα – και νομίζω πως εκεί έχει βάλει και το «χέρι» του και ο Τατούλης – και η ΤΕΡΝΑ τελικά δεν τα έδωσε».
  • Ο κ. Μπέζος το έχει αναγάγει σε πολιτικό ζήτημα, αλλά ο… ΣΥΡΙΖΑ χθες στο ΠΕΣΥ τον… άδειασε.
  • Οι αναφορές κα Νικολάκου ότι είναι ένα αστικό θέμα ναι, αλλά τότε… «γιατί κα Νικολάκου παίρνατε τηλέφωνο τους περιφερειακούς συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες εδώ και βάζατε τον κ. Χρονά να τους παίρνει τηλέφωνο για να βγάλετε ανακοίνωση κατά του Μπέζου;», σημείωσε ο Δ/ντής του ΒΕST.
  • «Ο κ. Τατούλης ξέρει τι συμβαίνει δεν είναι δυνατόν να τον λέει κάποιος… απατεώνα και να μην μιλάει δεν έχει γίνει ποτέ αυτό», ανέφερε παράλληλα ο Νίκος Μπελογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages