ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Ο ΜΠΕΖΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Ο ΜΠΕΖΟΣ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Ο ΜΠΕΖΟΣ

Share This
 Τάραξε τα νερά η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου  ότι το φακελάκι δεν έχει θέση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  και προκάλεσε αντιδράσεις .
Σήμερα ο Γιώργος Μπέζος  με νέα ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook επανέρχεται στο θέμα και δίνει απαντήσεις 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΥ....Νο 2!!!!!!
Επανέρχομαι στην προχθεσινή μου ανάρτηση περί χρηματισμού των ιατρών ΕΣΥ, παθητικής δωροδοκίας, φακελάκι κλπ, διότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι, εντός και εκτός Νοσοκομείου, μίλησαν για παλικαρισμούς και πυροτέχνημα Μπέζου.
Ακούστε λοιπόν κύριοι, τίποτα από τα 2 δεν ισχύει και προσωπικά δεν το έχω ανάγκη. Πρόκειται για απόλυτα κεντρική, συλλογική, συνειδητή και πολιτική επιλογή που τουλάχιστον για το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το πάμε κάτω-κάτω. 
Μάλιστα μαθαίνω ότι έρχονται από το Υπ. Υγείας και μέτρα-εξπρές με ηλεκτρονική μορφή όπως και αυστηριοποίηση της νομοθεσίας για τους ''φακελάκηδες'', προκειμένου να πηγαίνουν με την μία σπίτι τους.
Όσο για μας, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες ο σχεδιασμός μας στο θέμα αυτό, όπου και θα ανακοινωθεί στα μέσα Γενάρη η δέσμη των μέτρων και πρωτοβουλιών που θα λάβουμε!!
Και τουλάχιστον στο βαθμό που μας γνωρίζετε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε αποδείξει ότι προτιμούμε περισσότερο τις Πράξεις και λιγότερο τα Λόγια!
Άλλωστε συνέχεια λέμε:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΌΤΙ ΛΕΜΕ!!! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages