«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Στήριξη από τους παίκτες σε διοίκηση και πρόεδρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Στήριξη από τους παίκτες σε διοίκηση και πρόεδρο

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Στήριξη από τους παίκτες σε διοίκηση και πρόεδρο

Share This
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα λίγο πριν την προπόνηση σήμερα στο γήπεδο Μεσσηνιακού, ο νέος πρόεδρος Γιάννης Σταματογιαννόπουλος μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας, και οι παίκτες δήλωσαν την στήριξη τους στην νέα διοίκηση.
Ο στόχος παραμένει φυσικά το πρωτάθλημα όσο μπορούν να το κυνηγήσουν, χωρίς να ξεχνάμε όμως και τα προβλήματα κάποιων σοβαρών απουσιών που θα αναφερθούμε στην συνέχεια.
Από την παλιά διοίκηση βρέθηκαν στο γήπεδο για να χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και να δηλώσουν την στήριξη τους στην νέα διοίκηση, οι: Ηλιόπουλος και Κορομηλάς, ενώ από την νέα, όπως προαναφέραμε ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και ο κύριος Κουκούτσης. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, αυτά θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες καθώς έχουν γίνει προτάσεις και αναμένονται απαντήσεις.
Παρελθόν επίσημα αποτελούν μέχρι αυτή την στιγμή ο Ορέστης Νικολόπουλος αλλά και ο νεαρός Τσατσόπουλος που έχουν αποχωρήσει και με την βούλα που λέμε. Από εκεί και πέρα Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Νίκος Βασιλόπουλος, ενώ ο επίσης νεαρός Νίκος Νικολόπουλος θα βρεθεί στην αποστολή για την Αχαική και στην συνέχεια το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει και αυτός καθώς σπουδάζει στην Πάτρα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Ο Κουρέλας και αυτός δεν μετέχει στις προπονήσεις χωρίς να έχει πάρει επίσης το δελτίο στα χέρια του αλλά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει καθώς αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.
Ο Τσεμπερίδης συνεχίζει να είναι μια ιδαίτερη περίπτωση καθώς είναι μεν ξένο σώμα για την ομάδα αφού αποφάσισε μόνος του να μην γυρίσει, αλλά χωρίς να έχει πάρει ακόμα το δελτίο στα χέρια του και αυτός, και αναμένονται και για αυτό το θέμα εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Τώρα ο Πόλ Γουερέ που πολύ θέμα έχει γίνει και με αυτόν τον παίκτη, και αυτός έφυγε χωρίς άδεια από την ομάδα, βρίσκεται σε σύλλογο στο Καζακστάν και αν θα κλείσει εκεί, η Καλαμάτα δεν μπορεί να τον κρατήσει βάση νόμου αν συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματική κατηγορία. Αν αυτό τελικά δεν συμβεί, θα πρέπει ο Γουερέ να έχει επιστρέψει στην Πόλη μας την επόμενη Τετάρτη – Πέμπτη οπότε και θα έχουμε και εκεί εξελίξεις.
Ο νεαρός Χελάς επιθυμεί να φύγει από την ομάδα αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ τέλος ο Σταύρος Τσουλάκος θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν καθώς όταν εκπνεύσει η τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τέλος του Μήνα θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Όλοι οι παραπάνω παίκτες έφυγαν ενώ ακόμα δεν είχε αναλάβει η καινούργια διοίκηση, και σύμφωνα με πληροφορίες εάν οι παραπάνω παίκτες αποτελέσουν τελικά παρελθόν, θα αντικασταθούν με ισάξιους και καλύτερους παίκτες αφού η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει και να κλείσει κάποιες μεταγραφές καθώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος, και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στα μέσα της περιόδου.
Το ευχάριστο είναι πως άπαντες δείχνουν να κατανοούν πως έχει γυρίσει μια νέα σελίδα για την ομάδα, και δείχνουν να στηρίζουν απόλυτα την νέα προσπάθεια που όμως όπως σε κάθε νέα αρχή και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Μαύρη Θύελλα, όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages