ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Επεισοδιακός αγώνας αλλά πήρε πολύτιμο βαθμό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Επεισοδιακός αγώνας αλλά πήρε πολύτιμο βαθμό

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Επεισοδιακός αγώνας αλλά πήρε πολύτιμο βαθμό

Share This
Επεισοδιακό ήταν τελικά το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου, με την πολύ ψυχωμένη Ζάκυνθο να μην φτάνει τελικά στην πολυπόθητη νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι στη δυνατή όμως Μαύρη Θύελλα! 4 κάρτες ο Καλογερόπουλος, 7 ο Καντούτσης συμπλήρωσαν για την Καλαμάτα και δεν παίζουν την Κυριακή με Κεφαλλονιά στου Μεσσηνιακού ενώ τραυματίες αποχώρησαν οι Ερέκι και Αθανασόπουλος.
Οι νησιώτες δε μπόρεσαν να πλησιάσουν πιο κοντά τη ζώνη της παραμονής, έχοντας μείνει 5 βαθμούς πίσω από τον Τσικλητήρα Πύλου, τον οποίο υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή σε έναν πραγματικό «τελικό» επιβίωσης. Η Καλαμάτα από την πλευρά της αν και αδιάφορη, έπαιξε με πολύ πάθος και αυτή και κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Τσουκαλά με σκόρερ τον Αθανασόπουλο.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν μαζική άμυνα στην επανάληψη για να «ροκανίσουν» το χρόνο, μη ξεχνάμε όμως πως είχαν και σήμερα πολλές απουσίες, ενώ μελανό σημείο του αγώνα τα θλιβερά επεισόδια στο τέλος κατά της αποστολής της Μαύρης Θύελλας και των παικτών της (!) στη φυσούνα.
Το παιχνίδι ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια, στην επανάληψη ο ρυθμός έγινε πιο αργός και σίγουρα πια σκληρός, με τους γηπεδούχους να φέρονται έως και αντιαθλητικά πια στους «Καλαματιανούς».
Την ευκαιρία να πάρει νίκη παραμονής και να μειώσει την διαφορά από την γραμμή της σωτηρίας είχε η Ζάκυνθος που έμεινε στο 1-1 με την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο για την 17η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής σε ένα ματς με πολύ ένταση.
Στο 14′ ο Τσουκαλάς μετά από ασταθής απόκρουση του Γκόμες σε σουτ του Πέττα άνοιξε το σκορ, αλλά ο Αθανασόπουλος απάντησε ένα λεπτό μετά ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Το πρώτο μέρος τελείωσε με ένταση ανάμεσα στον γενικό αρχηγό Δ. Κορωνιό και τον βοηθό διαιτητή της συνάντησης και έληξε μετά την επέμβαση των αστυνομικών. Ο Κορωνιός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα λεπτά που δεν κράτησε ο ρέφερι της συνάντησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάκυνθος ήταν σαφώς ανώτερη της Καλαμάτας και είχε ευκαιρίες στο 63′ με τον Σκοζάϊ και στο 67′ με τον Πέττα για να σκοράρει.
Επίσης επικίνδυνη στιγμή ήταν στο 71΄ στο γύρισμα του Πέττα που έσωσε στη γραμμή η άμυνα της Καλαμάτας πριν προλάβει ο ΣΚοζάϊ να σκοράρει. Μέχρι να λήξει το ματς δεν άλλαξε κάτι, με τη Ζάκυνθο να διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις των παικτών της Καλαμάτας.
Μετά το τέλος του αγώνα παραλίγο να υπάρξει σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο αποφεύχθηκε και με την επέμβαση της αστυνομίας.
Όμως πρόλαβαν να την πέσουν στον Γιάννη Καλογερόπουλο στην φυσούνα και μάλιστα να ρίξουν μια γροθιά στον Λούκας στον αγωνιστικό χώρο!!! Τρομερά πράγματα, τα οποία λογικά έγραψε στο φύλλο αγώνα και ο άριστος ρέφερι.
Διαιτητές: ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΣΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ από τον Σύνδεσμο Κορινθίας. Άριστοι όλοι τους.
ΑΠΣ Ζάκυνθος: (Δημήτρης Νόλης) Διαμαντής, Κίτος, Κυργιάζος, Λιάμης, Ράδης (87’ Παπαδόπουλος), Τσουκαλάς Β. (77’ Βαρότσης), Τσιριγώτης Ηλ., Πέττας Ρ., Καραμαλίκης, Γιασίν (66’ Άμος), Σκοζάϊ.
Πάγκος: Βαρότσης, Παπαδόπουλος, Άμος, Λάλι, Κεϊτά, Καλίμ, Ντάσης
Καλαμάτα: (Μάρκος Στεφανίδης): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος (76′ Μαρούρης), Σαραντόπουλος, Καντούτσης, Ερέκι, Τορεσάνι (83′ Κανελλόπουλος),  Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Λούκας,Νινιός
Πάγκος: Μερκούρης, Κανελλόπουλος, Ντε Νικολό, Μπεσσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages