ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55ΧΡΟΝΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55ΧΡΟΝΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55ΧΡΟΝΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ

Share This
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο κτήμα του συνταξιούχου εντόπισαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 02,0 ως 0,60 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες ανάμεσα σε λουλούδια και άλλα κηπευτικά Δεν έβαλε μυαλό μετά τη σύλληψή του για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης το περασμένο καλοκαίρι, ένας 55χρονος Έλληνας που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επτά μήνες αργότερα, συνελήφθη να καλλιεργεί μίνι χασισοφυτεία ανάμεσα σε λουλούδια στη Μάνη! 
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα σε ένα κτήμα του συνταξιούχου από την κοινότητα Σταυροπήγιο, του πέρασαν χειροπέδες όταν βρήκαν τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 02,0 ως 0,60 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες ανάμεσα σε λουλούδια και άλλα κηπευτικά. Ο 55χρονος είχε συλληφθεί και στις 26 Ιουνίου του 2017, όταν διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 31 δενδρύλλια μέσα σε γλάστρες και βαρέλια, 21 από τα οποία σε εσωτερικό χώρο με ανεμιστήρες, αερόθερμα και λάμπες, ενώ με τα υπόλοιπα ύψους 1,45 μέτρου είχε στολίσει τη… βεράντα του σπιτιού του! Τότε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, είχε αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα στον οποίο οδηγήθηκε εκ νέου.
 *** Νεαρό ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 21χρονο ένοικο του σπιτιού και την 18χρονη φίλη του, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 32,78 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά και ένας τρίφτης. protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages