Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών στην Καλαμάτα

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών στην Καλαμάτα

Share This
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οχήματα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (17.2.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι ο 40χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.12.2017 έως και προχθές 16.2.2018, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε έξι (6) περιπτώσεις κλοπής και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οχήματα, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages