ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ..ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ..ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ..ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Share This
Αμέσως μετά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα ξανά στο επίκεντρο της όλης ενημέρωσης στην Πελοπόννησο, η υπόθεση των καταγγελιών για τους κοριούς στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Σήμερα το απόγευμα οι απαντήσεις από την Ελένη Αλειφέρη έδωσαν αρκετές διαστάσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας να σημειώνει πως δεν παραιτείται πως έχει “περίσσευμα εντιμότητας”, ενώ να καταγγέλλει και με αποδείξεις όπως ανέφερε, πως το ξένο ύποπτο σώμα παρακολούθησης που βρέθηκε στον υπολογιστή της, μπήκε στο γραφείο της μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. 
Παράλληλα σημείωσε πως στόχος ήταν η ίδια και άφησε αιχμές για τους χειρισμούς των συναδέλφων της και του Περιφερειάρχη. Και το πολιτικό… μενού ήταν καυτό αφού οι μειοψηφίες έστρεψαν τα βέλη τους προς την πλειοψηφία αφήνοντας σειρά ερωτημάτων και επικρίσεις για τους χειρισμούς, με την κουβέντα στο ΠΕΣΥ να φθάνει αρκετές φορές στο… κόκκινο. Πάντως από τα χαρακτηριστικά σημεία και η απάντηση από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά που βρέθηκε στο στόχαστρο των αναφορών Τατούλη. Δριμύ κατηγορώ και ερωτήματα για τα περί θεσμικής εκτροπής που σημείωσε το πρωί ο κ. Τατούλης. Το πρωί η όλη συνέχεια στο θέμα που κυριαρχεί τελευταία στην Πελοπόννησο δόθηκε με την συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη από την Καλαμάτα με βολές προς διάφορες κατευθύνσεις και με αναφορές από τον ίδιο για “στημένο παιχνίδι” και “προκατασκευασμένο σενάριο”. 
Ο κ. Τατούλης έβαλε στο στόχαστρό του την Ελένη Αλειφέρη αναφέροντας μεταξύ άλλων “με τα ίχνη εντιμότητας που της έχουν απομείνει να παραιτηθεί”, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος… από την στάση του Περικλή Μαντά. Παράλληλα, γνωστοποίησε για το “…όργανο του εγκλήματος” πως ήταν ένας “παλαιός και οξειδωμένος μηχανισμός”. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης είδε και “εχθρούς” για την υπόθεση αυτή στην ανάδειξή της από μερίδα των μέσων ενημέρωσης χωρίς να τα κατονομάσει, προαναγγέλλοντας ωστόσο μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages