ΕΦΟΔΟΣ ΓΙΑ..ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΦΟΔΟΣ ΓΙΑ..ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΦΟΔΟΣ ΓΙΑ..ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Share This
Μεικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από αστυνομικούς και εφοριακούς πραγματοποίηση πρωινή… έφοδο στο παζάρι της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφοριές κατά τους ελέγχους υπήρξε μεταξύ άλλων κατάσχεση “μαϊμού” προϊόντων. «Συνεργασία Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Μεσσηνίας»
Μετά από συνεχείς καταγγελίες μελών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, αναφορικά με τη διακίνηση μεγάλου όγκου «προϊόντων απομίμησης» γνωστών εταιρειών ένδυσης και υπόδησης στην υπαίθρια λαϊκή αγορά της Αγίας Τριάδος, στην Καλαμάτα, προβήκαμε σε καταγγελία προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία σήμερα το πρωί πραγματοποίησε έφοδο και κατάσχεσε μεγάλες ποσότητες ρούχων και υποδημάτων.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με έκδηλη την ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου, που καθημερινά εν μέσω οικονομικής κρίσης προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του για να κρατήσει βιώσιμη την επιχείρησή του, οφείλει να προστατεύσει το υγιές εμπόριο, κινητοποιώντας τις αρμόδιες αρχές, σχετικά με το πρόβλημα της επέλασης των προϊόντων “μαϊμού” στην αγορά και τους κινδύνους που ενέχει για τον εμπορικό κόσμο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστυνομική Δ/νση Ν. Μεσσηνίας για την έμπρακτη στήριξη της, τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και τους ελεγκτές της Υπηρεσίας ειδικών ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, την άμεση επέμβαση και την άψογη συνεργασία στην πάταξη του παραεμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages