ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ..ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ..ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ..ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Share This
ΑΣΤΡΑΨΕ και..βρόντηξε με μια συνέντευξη Τύπου που θα συζητηθεί με ξεκάθαρες προθέσεις, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την Καλαμάτα. 
Μάλιστα έδειξε την πόρτα της εξόδου στην πρώην Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών για τους κοριούς στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Εξάλλου σε άλλο σημείο ο Περιφερειάρχης έκανε λόγο για..αφήγημα με σενάριο για να πλήξουν την περιφερειακή Αρχή, βλέποντας την δυναμική που αναπτύσσει ιδίως μετά το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου.
Σήμερα η συνέχεια δόθηκε με την συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη από την Καλαμάτα με βολές προς διάφορες κατευθύνσεις και με αναφορές από τον ίδιο για “στημένο παιχνίδι” και “προκατασκευασμένο σενάριο”. Ο κ. Τατούλης έβαλε στο στόχαστρό του την Ελένη Αλειφέρη αναφέροντας μεταξύ άλλων “με τα ίχνη εντιμότητας που της έχουν απομείνει να παραιτηθεί”, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος… από την στάση του Περικλή Μαντά. Παράλληλα, γνωστοποίησε για το “…όργανο του εγκλήματος” πως ήταν ένας “παλαιός και οξειδωμένος μηχανισμός”. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης είδε και “εχθρούς” για την υπόθεση αυτή στην ανάδειξή της από μερίδα των μέσων ενημέρωσης χωρίς να τα κατονομάσει, προαναγγέλλοντας ωστόσο μηνύσεις. 
Τέλος κάποια στιγμή τόνισε ότι "Σε αυτό το γεγονός, η αντιμετώπιση από όλους αυτούς που ενοχλούνται, γιατί περί ενοχλήσεως είναι ο λόγος, δεν μπόρεσαν να το αντέξουν και αμέσως έβαλαν αυτούς που τους χειραγωγούν, προκειμένου να αλλοιώσουν την εικόνα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages