Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Μεσσηνία 2020» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Μεσσηνία 2020»

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Μεσσηνία 2020»

Share This
Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας – Αναπτυξιακή ΑΕ Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του μέτρου 19«Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) - LEADER» του ΠΑΑ 2014-2020 και ειδικότερα, του τοπικού προγράμματος «Μεσσηνία 2020», πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 ενημερωτική εκδήλωση στα γραφεία  της εταιρείας.  Η ενημέρωση έγινε εν όψει της έκδοσης της 1ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για δράσεις δημοσίου χαρακτήρα η οποία αναμένεται να γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των δυνητικών δικαιούχων των 
δράσεων οι οποίες πρόκειται άμεσα να προκηρυχθούν εκπρόσωποι των ΟΤΑ, υπηρεσιακά στελέχη αυτών καθώς και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και λοιπών νομικών προσώπων. 
Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων των Δήμων της Μεσσηνίας, ενώ παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Τριφυλίας κ. Παν. Κατσίβελας, Πύλου- Νέστορος κ. Δημ. Καφαντάρης καθώς και η Αντιδήμαρχος Καλαμάτας αρμόδια για θέματα προγραμματισμού  κ. Παν. Ντίντα. 

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ Ιωάννης Αργυράκης αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους τόνισε την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων που δίνονται μέσα από το τοπικό πρόγραμμα και αφορούν πράξεις δημοσίου χαρακτήρα ενώ πρόσθεσε, ότι οι Δήμοι πρέπει να προετοιμαστούν ώστε να υποβάλουν ώριμες προτάσεις.



Η Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος κ. Αντωνία Μπούζα με τη σειρά της επεσήμανε ότι το νέο πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη της υπαίθρου και υπογράμμισε την ανάγκη τα έργα που θα ενταχθούν και εν συνεχεία, θα υλοποιηθούν να είναι λειτουργικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages